Tarief en betaling

Een één op één consult, Mindcoaching of Therapie

De duur van een consult is ongeveer 1 uur tot maximaal 1,5 uur. De eerste afspraak kan tot 2 uur duren, ook dan blijft het tarief hetzelfde.

Hypnokids 4 t/m 10 jaar. Een consult voor kinderen bedraagt €85,=

Hypnoteens 11 t/m 18 jaar. Een consult voor tieners bedraagt €100,=

Volwassenen vanaf 19 jaar. Een consult bedraagt €115,=

Aan het einde van het consult betaal je het bedrag via het pinapparaat. Dat kan met je bankpas, smartphone, smartwatch of een andere wearable.

Tijdens de eerste afspraak is het intakegesprek vrijblijvend en gratis. Heb je tijdens dit gesprek het gevoel dat dit een goede investering is en wil je het behandeltraject starten? Dan maken we een behandelplan en gaan we in deze eerste afspraak gelijk over tot het consult. Pas dan geldt het bovenstaande tarief.

In overleg met jou is het ook mogelijk dat ik ondersteunende middelen adviseer, die je dagelijks kunt innemen. Sanoconcept, Bachbloesems en E.E.N.® energetica zitten in een complexflesje en kun je eventueel bij mij kopen. De kosten per flesje variëren tussen de €10,- en €20,-.

Praktijk BIEK is vrijgesteld van btw.

Ik werk niet met vergoedingen die verstrekt worden door zorgverzekeraars.

Mindcoaching Sportpakket: het bedrag van €750,- dient te worden betaald na de eerste sessie, indien je besluit om dit traject te laten starten. Dit besluit kun je nemen na het intakegesprek dat gratis is. De reiskosten voor activiteiten die plaatsvinden verder dan 20 km van de praktijk bedragen €0,75 per km vanaf de 20 km gerekend.

Workshop “MINDSET Àlles uit Verbeeldingskracht” Het overeengekomen bedrag dient ten laatste een week vóór aanvang van de workshop voldaan te worden. Mocht dat niet gebeurd zijn, dan behoud ik het recht om de workshop te annuleren. De reiskosten voor activiteiten die plaatsvinden verder dan 20 km van de praktijk bedragen €0,75 per km vanaf de 20 km gerekend.

Consulten en de behandelvormen

Voor de totale behandeling is het van belang dat er voldoende mogelijkheden zijn voor je zijn voor de plannen van mogelijke vervolgafspraken.

Het tijdsinterval tussen 2 afspraken bij voorkeur niet langer te zijn dan 3 weken. Dit is van belang voor de coaching of therapie.

De behandelvorm die ik aanbied is Hypnotherapie, Hypnocoaching en EEN® therapie . Nadat je contact hebt opgenomen, zal ik zo snel mogelijk een afspraak voor je maken.

Hypnotherapie en E.E.N.® therapie is geen vervanging van medische zorg!

Indien je in behandeling bent, volg dan altijd het advies van je arts (sen) op.

Ik ben geen arts en stel dus ook geen diagnose.

Locatie en bezoek

Het adres van Praktijk BIEK is op Platsmolenweg 12 te Nuth. Momenteel is de praktijk gesloten tot augustus 2024.

De praktijk beschikt niet over een wachtkamer. Ik vraag je dan ook om op de afgesproken tijd aan te bellen. Dan hoef je niet te wachten,

Bij één op één therapie en coaching: Mocht je vanwege gezondheidsredenen niet in staat zijn om je te kunnen verplaatsen, dan kan ik ook naar jou toekomen. Je adres, waar behandeld kan worden, dient dan wel binnen een straal van 10 km te liggen. De ruimte bij jou thuis zal aan een aantal redelijke eisen moeten voldoen, wil ik mijn behandeling kunnen uitvoeren. Daarover zullen we contact hebben als dit van toepassing is.

De vergoeding voor deze verplaatsing bedraagt €20,- per afspraak.

Annulering

Als je een afspraak wilt annuleren, dan kun je dat doen uiterlijk 48 uur vóór het afgesproken tijdstip, evenals een voorstel tot het verplaatsing van de afspraak.

Algemene voorwaarden

Privacystatement

Klachten- en geschillenregeling

Als CAT-therapeut val ik onder het Wkkgz- klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

GAT is een rijkserkende en onafhankelijke geschillencommissie.

Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Als CAT-therapeutisch werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/