Het is bijna een jaar geleden dat veel mensen leden onder de heftige wateroverlast. Voor hen die daar nu nog mentale klachten van ondervinden heb ik een aanbod.

Op 15 juli 2021 stroomde het water door woongebieden in Limburg.

Ik nam mij voor om een aantal gratis behandelingen aan te bieden voor mensen die daar mentale klachten aan over zouden houden. Dat aanbod doe ik nu in de vorm van in totaal 10 gratis behandelingen.

Ik ben therapeut en gebruik de methode hypnose om je angst, stress en slaapproblemen te verlichten, of zelfs op te lossen.

Heb je als gevolg van je ervaringen last van slaapproblemen of angst? Schiet je in de stress bij een stevige regenbui? Misschien is het iets voor jou of voor iemand die je kent.

Wat heb ik te bieden?

-BEHANDELING: toegespitst op jouw situatie maken we een plan van aanpak voor twee of drie sessies.

-TRAINING in zelfhypnose oefeningen voor thuis. Daarbij leer je ook het vormen van suggesties die je gezondheid en welbevinden bevorderen. Alle hypnose is eigenlijk zelfhypnose en je kunt het voor allerlei doelen in je leven toepassen.

Heb je zelf behoefte aan dit aanbod, of ken je iemand die dit zou willen? Ga dan naar de contactpagina.

Ik zal je terugbellen voor een informatief gesprek, zodat je kunt inschatten of het iets voor je is en ik kan vertellen of ik iets voor je kan betekenen.

*Dit aanbod geldt zolang de voorraad strekt. Ik maak ruimte vrij voor in totaal 10 behandelingen. Per persoon kunnen de behandelingen variëren tussen de 2 en 3 behandelingen. Ik doe mijn uiterste best om je te begeleiden om angst, stress en slapeloosheid te verminderen. Klik op de algemene voorwaarden en het privacybeleid voor meer informatie.